2019. január 20., vasárnap
Kategória: Bulvár
Megfázott? Ott a csodaszer minden háztartásban!
By
Admin
Dated
0:06
Megfázott? Ott a csodaszer minden háztartásban! A magyar konyha egyik fontos alapanyaga a hagyma, ősi népi gyógynövény, amely télen sokat segíthet a megfázásos betegségek kivédésében. A vörös-, a lila-, a póré- és a fokhagyma egyaránt gazdag vitamin- és ásványianyag-források. Hatóanyagai, illóolajai baktérium- és gombaölő, gyulladáscsökkentő, érelmeszesedést gátló és emésztést segítő hatásúak. Megfázás esetén csökkentik a gyulladást, a dugulást a hörgőkben és az orrban, csillapítják a köhögést, enyhítik a torokfájást. Tipp: tegyünk egy felszeletelt hagymát éjszakára az ágyunk mellé, fejmagasságban!